Q10 Exclusive Lifting kezelés

Ezen kezelésben alkalmazott asian centella kivonat kitűnő sejtregeneráló, mely aktiválja az anyagcsere-folyamatokat. Preregen összetevője védi a bőrsejteket az oxidatív károsodástól és segít megőrizni a bőr elaszticitását. A benne található szuperoxid-dizmutáz az elsődleges antioxidánsvonalhoz tartozó enzimatikus védekezés képviselője, amely szinergikusan erősíti a termékben található vízoldhatóvá tett Q10 koenzim szabadgyökök semlegesítő hatását. A koffein méregtelenítő és keringésjavító, az intenzíven tápláló, bőrlágyító makadámia- és ligetszépemagolaj értékes lipidekkel tölti fel a bőrt.

 

 

A kezelés menete:

  1. Letisztítás tisztító emulzióval, mely kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és a sminket az arcbőrről.
  2. Peeling krémradírral, mely lipoaminosav összetevője segíti a pórusokba rakódott tisztátalanságok tökéletes eltávolítását. Használatával az elhalt hámsejtektől megtisztított bőr bársonyossá és hidratálttá válik.
  3. Tonizálás mely nyugtatja, puhítja és kondicionálja a bőrt
  4. Hatóanyagos arc-, nyak- és dekoltázs masszázs
  5. Ultrahangos hatóanyag bejutattás
  6. Táplálás fizikai fényvédővel ellátott félzsíros krémmel a bőr nappali ápolására és védelmére.

 

Kinek ajánljuk?

Ez a kezelés elsősorban a fokozott ápolást, törődést igénylő, alulműködő, rugalmatlan, fáradt, fakó, fénytől károsodott bőrtípusok aktivizálásra, regenerálására és energia feltöltésére ajánlott.

 

A kezelés alkalmanként vagy kúraszerűen (heti 1 alkalommal) is használható.