Hialuronsavas kezelés

A hialuronsav a kötőszövet fontos alkotóeleme, a sejtek közötti állomány kitöltésével, a kollagénháló erősítésével biztosítja a bőr rugalmasságát, feszességét. Szervezetünkben az idő múlásával csökken termelődése. Hiánya a ráncok kialakulásának egyik fő okozója. Hiánypótlásra a szérum igen magas koncentrációban tartalmazza ezt a fontos, biotechnológiai úton előállított anyagot. Jól felszívódó, allergén konzerválószert nem tartalmazó formában.

 

 

Kúraszerű használata jelentősen csökkenti az öregedési folyamatok látható jeleit, látványosan javítja bőr állapotát. Magas vízmegkötő és megtartó képessége természetes úton növeli a kötőszövet hidratáltságát. Gondoskodik a bőr fiatalos tónusáról, feszességéről. A ráncok mélysége csökkenni kezd és a felhám bársonyosan sima, puha tapintásúvá válik.
 

A kezelés menete:

  1. Letisztítás tisztító emulzióval, mely kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket és a sminket az arcbőrről.
  2. Peeling krémradírral, mely lipoaminosav összetevője segíti a pórusokba rakódott tisztátalanságok tökéletes eltávolítását. Használatával az elhalt hámsejtektől megtisztított bőr bársonyossá és hidratálttá válik.
  3. Tonizálás mely nyugtatja, puhítja és kondicionálja a bőrt
  4. Hatóanyagos arc-, nyak- és dekoltázs masszázs
  5. Ultrahangos hatóanyag bejutattás
  6. Táplálás fizikai fényvédővel ellátott félzsíros krémmel a bőr nappali ápolására és védelmére.

 

Kinek ajánljuk?

Minden bőrtípusra egyaránt javasoljuk, arcra, szemkörnyékre, nyakra, dekoltázsra. 

 

A kezelés alkalmanként vagy kúraszerűen (heti 1 alkalommal) is használható.