Sejtszintű BYAS arckezelés

Most szike és szúrásos kezelések nélkül fiatalodhatsz! Segíts bőröd regenerálódásában ezzel a BYAS arckezeléssel, mely sejtszinten tölti fel a szöveteket természetes, hidratáló, és öregedésgátló szérummal.

A BYAS kezelés célja, hogy a kozmetikai hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe gyengéden juttassa el. A BYAS arckezelés tű és sebészeti beavatkozás nélkül kisimítja a szarkalábakat, visszaállítja arcod rugalmasságát, és tölti fel ráncaidat! 30 - 70 éves korig ajánlott!

A Byas hidratáló öregedést gátló szérum segít visszanyerni bőröd rugalmasságát, és megállítja a ráncok kialakulását. Az ionizált, bimolekuláris hyaluronsavak és aminosavak első osztályú kombinációját tartalmazó szérum, hatékonyan kisimítja a bőrt, nagyobb feszességet és volument kölcsönöz neki.

A Bionic Lifter egy professzionális bőrápoló készülék, amely az iontoforézis tudományosan bizonyított rendkívül hatékony koncepcióját használja ahhoz, hogy a BYAS speciális ápolótermékek értékes hatóanyagait a mélyebb bőrrétegekbe is eljuttassa.

A 3 fázisának köszönhetően tökéletes összhangot alkotnak egymással!

HATÓANYAGOK:

  • IONIZÁLT FIBROSTIMULION – növeli a fibroblasztok aktivitását
  • TERMÉSZETES HIDRATÁLÓ FAKTOR (NMF) – serkenti a sejt saját kollagén- és elasztin termelését
  • HIDROLIZÁLT KOLLAGÉN – növeli a kollagén rostok és fibroblasztok sűrűségét, ösztönzi a sejtregenerációs folyamatokat, helyreállítja a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát, puhává és rugalmassá varázsolja a bőrt
  • HYALURON SAV – a saját súlya akár 1000-szeresének megfelelő mennyiségű nedvességet is képes megkötni, reaktiválja a fibroblaszt termelést, serkenti a természetes, a szervezet saját kollagénjének újraképződését, erőteljes ránctalanító hatással rendelkezik
  • BIOFLAVONIDOK – antioxidánsként a szabad gyököket ártalmatlanná teszik, a bőrt bioaktív hatóanyagokkal látják el
  • FIBROSTIMULIN – növeli a kollagénrostok és fibroblasztok sűrűségét, ösztönzi a sejtregenerációt
  • BISABOLOL – kisimítja a bőrt és csökkenti az irritációt
  • TEJSAV – kiváló peeling hatással rendelkezik, mérsékli a bőrvonalak, kisebb ráncok mélységét és halványítja az öregedési foltokat, javítja a bőr szerkezetét
  • AMINOSAVAK – erősítik a bőr kollagén- és elasztin tartalmát

 

FIGYELEM!

Felhívom Kedves Vendégeim figyelmét, hogy a lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembe vételével lehetséges:

- Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben a kezelés előtt több mint 48 órával történik.

- Amennyiben Vendégem egy időpontot úgy kíván lemondani, vagy áthelyezni, hogy a kezelés eredeti időpontjáig kevesebb, mint 48 óra, de több mint 24 óra van hátra rendelkezésre állási díj fizetendő, mivel a kérdéses időpontot Vendégemnek fenttartottam, de azt kis valószínűséggel tudom más Vendég számára felhasználni, ezért üzletemet kár éri.

- A rendelkezésre állási díj mértéke a lemondott, áthelyezett szolgáltatás árának 50%-a, ha a kezelés lemondása, áthelyezése a kezelés megkezdése előtti 24 órán belül történik, a szolgáltatás árának 100%-a a rendelkezésre állási díj. A rendelkezés rendelkezésre állási díjat Vendégem következő látogatása során számlázom.

- Amennyiben Vendégem nem mondja le a kezelést, de nem is jelenik meg, úgy fentiek fentiek alapján járok el és a rendelkezésre állási díjat a következő látogatás alkalmával számlázom.

- Amennyiben Vendégem nem fizeti meg a rendelkezésre álló díjat a következő látogatás alkalmával, a továbbiakban nem veheti igénybe a szolgáltatásaimat.

- A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése elérhetőségeinken tehető meg.