Savas hámlasztás

A napfényes időszaknak vége. Eljött az ideje az őszi-téli fiatalító savas kezeléseknek, kúráknak!

A BIODROGA MD  savas kúrája egy felszíni peeling. Minden peeling megszabadítja a bőrt a szennyeződésektől, megnyitják a legfelső hámrétegek pórusait, biztosítják  a hatóanyagok bejutását.

A felszíni peeling előnyei:

- nincs felépülési idő,

- vörösség, irritáció megjelenhet, de hamar elmúlik,

- már az első kezelés is látható

- helyi érzéstelenítést nem kell alkalmazni

 

Milyen esetekben válasszuk a savas kúrát?

-  ráncok

- fakó, szürke bőrszín,

- pigment foltok,

- érett bőr,

- tisztátlan, problémás bőr,

- UV- károsodott bőr
 

Kezelés célja:

Bőrmegújítás, friss és feltöltött bőr, a már kialakult ráncok halványítása, pigment foltok halványítása, egységesebb bőrszín, a bőr vízmegkötő képességének növelése, a bőr rugalmasságának javítása, a hatóanyagok mélyebbre juttatása.

Ellenjavallatok:
- bőrgyógyászati elváltozások,
- gyulladásos folyamatok,
- nyílt sérülések,
- napégés,
- terhesség,
- bizonyos gyógyszerek szedése pl.: Cortizone, Roaccutan, kemoterápis kezelés

Hogyan érdemes alkalmazni a kezelést?
Ha az adott bőrproblémát tartósan kezelni szeretnénk mindenképp kúrába érdemes belevágni. A kúra maximum 8-10 alkalmas lehet, heti egy alkalommal, így érhető el tartós és látványos javulás. Fenntartó kezelésként 1-1 alkalmat érdemes 6-8 hetente beiktatni, ezt leginkább folyamatosan fennálló problémáknál javaslom, mint például az öregedési folyamatok. Ha a probléma megállítható vagy az azt keltő ok - akár belsőleg - megszűnt, mint pl. a hegesedés, tág pórus, akkor fenntartó kezelésekre nem lesz szükség.

Hogyan is néz ki a kezelés? Mi történik a bőrömmel a kezelés alatt?

Lépésről lépésre:
1. Eltávolítjuk a sminket és a szennyeződést a Biodroga hidratáló tej segítségével. A legjobb az, ha smink nélkül érkezünk.

2. A bőr pH visszaállítása és a savas kezelés felkészítéséhez visszatonizáljuk a bőrt a Biodroga Institut Alkoholmentes tonikjával.

3. A kezelés szívét jelentik a Biodroga MD savak. Itt kúraszerűen mindig más koncentrációban és behatási idővel dolgozunk a bőrproblémának és egyéni adottságoknak megfelelően. Ezt elsősorban a bőr kiinduló állapota és savra való reakciója határozza meg.

 

 A személyes konzultációkor a kúraszerű kezelés felépítését felállítjuk.  Ha egy aknés, tág pórusú bőrről beszélünk, vagy mediterrán típusú bőrről, esetleg még nem érintkezett bőre AHA, BHA vagy PHA-savakkal akkor mindenképp 20%-os koncentrátummal kezdjük a kezelést. Majd alkalmaként emeljük a behatás idejét és százalékát. A kúra második felében elhagyom az AHA savakat és speciális savakat használunk, a bőrproblémára még erőteljesebben fókuszálva.  A savak felvitelekor melegség és bizsergető érzés járja át bőrünket, ilyenkor 4-5 Celsius fokot melegszik a bőr. Erőteljesebb pirosság is jelentkezhet, de ez teljesen normális, mivel fokozódik az anyagcsere, azon dolgozik a bőrünk, hogy újjáéledjen. Nem mindenki pirosodik ki, vagy csak a semlegesítő folyadék felvitelekor fordul elő, de ez is teljesen normális folyamat.

 A kezelés második felében nyugtatjuk és feltöltjük a bőrt.
Miután lemossuk a savat a Biodroga sav semlegesítővel leállítjuk a folyamatokat és visszaállítjuk a bőr természetes pH értékét, ami kb. 5,5 körül mozog. A semlegesítő panthenol-tartalma révén megnyugtatja és regenerálja a bőrt. A másik fontos összetevője az allantoin, ami elősegíti a sejtek regenerálódását. A két hatóanyag együttese nem hagyja, hogy a bőr hámlásnak induljon. Ezeknek az anyagoknak köszönhetően a savas kezelések már nem járnak hámlással.
A savazást hatóanyagbevitel követi. Ilyenkor sokkal átjárhatóbb a bőr, és gépi eljárások nélkül is rendkívül hatásos, sok esetben nincs is rá szükség. Hatékonyabb eredmény eléréséhez a kezelés megbeszélése során kiegészítő gépi eljárások is igénybe vehetőek.
Az utolsó lépéseink egyike a zárómaszk. Mindig egy Hiarulonsavas gélkoncetrátumot és egy Hiper-Sensitive Restrukturáló koncentrátumot tartalmaz, ha a bőr még mindig piros, akkor egy Érszűkítő koncentrátummal is kiegészítem. A maszk lényege, hogy támogassa a bőr saját regenerálódási és ellenállóképességét, és erőteljesen hidratálja, nyugtassa a bőrt.
A fényvédelem:
Biodroga MD 50 faktoros védelemmel ellátott arckrémet viszem fel a bőrre. Savas kezelések után a bőr sokkal érzékenyebben reagál a napfényre, ezért fontos a kezelés alatt a fényvédelem használata! Bőrünkre időjárástól és évszaktól függetlenül szüksége van fényvédelemre.

 Mit nem szabad a kúra ideje alatt?

•Bármi, ami fokozott fény vagy hő változást jelent a bőrnek. Ezek lehetnek: szolárium, napozás, bármilyen szauna, forró víz, jégkabin
•Nem megfelelő kozmetikumok és egyéb hámlasztó készítmények használata
•Kezelés napján erőteljes izzadással járó tevékenység, sport
•Erőteljes dörzsölésnek, vakarásnak kitenni a bőrt, közvetlenül a kezelés után
  Az Otthoni ápolás elengedhetetlen ennél a kezelésnél. Fontos, hogy ilyenkor nagy hangsúlyt fordítsunk a megfelelő anyagok használatára, hiszen a kezelések közötti időszakban is hatékonyan kezelhetjük az adott bőrproblémát. Lemosó, tonizáló és hámlasztáshoz való fényvédelem használata kötelező! Bármilyen célból is kezeljük az adott problémát bőrünk fokozottan fényérzékennyé válik, hiszen koptatjuk a bőrt!

Egy optimális eredmény eléréséhez 5-10 alkalom szükséges 7-10 napos időközönként.

Árak:
-Egy alkalmas kezelés 14.000 Ft
ALAP kúra (6 alkalom): 84.000 Ft  Egy összegben, előre megbeszélt időpontok estén 66.000 Ft
-BŐVÍTETT kúra (8 alkalmas) 112.000 Ft  Egy összegben, előre megbeszélt időpontok esetén 88.000 Ft + ajándék bőrtípusnak megfelelő Biodroga MD fényvédő

-Kezelésbe beillesztésként (csak sav + sav semlegesítő) 7.500 Ft

NOVEMBERI ÉS DECEMBERI KEDVEZMÉNYEK:

Egész novemberben  és decemberben az első egy alkalmas kezelés 11.000 Ft  !!!

 

FIGYELEM!

Felhívom Kedves Vendégeim figyelmét, hogy a lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembe vételével lehetséges:

- Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben a kezelés előtt több mint 48 órával történik.

- Amennyiben Vendégem egy időpontot úgy kíván lemondani, vagy áthelyezni, hogy a kezelés eredeti időpontjáig kevesebb, mint 48 óra, de több mint 24 óra van hátra rendelkezésre állási díj fizetendő, mivel a kérdéses időpontot Vendégemnek fenttartottam, de azt kis valószínűséggel tudom más Vendég számára felhasználni, ezért üzletemet kár éri.

- A rendelkezésre állási díj mértéke a lemondott, áthelyezett szolgáltatás árának 50%-a, ha a kezelés lemondása, áthelyezése a kezelés megkezdése előtti 24 órán belül történik, a szolgáltatás árának 100%-a a rendelkezésre állási díj. A rendelkezés rendelkezésre állási díjat Vendégem következő látogatása során számlázom.

- Amennyiben Vendégem nem mondja le a kezelést, de nem is jelenik meg, úgy fentiek fentiek alapján járok el és a rendelkezésre állási díjat a következő látogatás alkalmával számlázom.

- Amennyiben Vendégem nem fizeti meg a rendelkezésre álló díjat a következő látogatás alkalmával, a továbbiakban nem veheti igénybe a szolgáltatásaimat.

- A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése elérhetőségeinken tehető meg.