Luxus arckezelés

TIMEXPERT LIFT

Luxus arckezelés

A Germaine de Capuccini új Timexpert Lift programjának legfőbb célja, hogy plasztikai sebészeti beavatkozás nélkül helyreállítsa az arckontúrt, javítsa a bőr tömörségét és visszaállítsa az arc természetes formáját az anatómiai adottságoknak megfelelően. A professzionális Timexpert lift luxusprogram kettős hatása egymást kölcsönösen kiegészíti. A zsírfeltöltő- és vízfeltöltő hatás forradalmian új megoldás, a bőröregedés látható jeleinek - petyhüdtség, ráncok - eltüntetésére. A kellemes illatú termékek fő hatóanyaga a kombucha koncentrátum (zsírfeltöltést segíti) és a szezám kivonat (vízfeltöltést segíti).

A professzionális kezelés élményét a különleges lifting masszázs és a kellemes illatok csak tovább növelik. A Germaine de Capuccini® a kezelés eredményeinek elérése érdekében egy speciális hatóanyag komplexet állított össze, mely többek között cinket, bojtorján kivonatot, B8 vitamint, biotint, szalicil savat tartalmaz. A kezelés során először alaposan megtisztítjuk a bőrt, majd a természetes növényi kivonatokat tartalmazó hatóanyagokkal szabályozzuk a faggyúmirigyek működését.

A kezelés kedvező hatásai:

- A kezelés legfontosabb célja a fokozott környezetszennyezésnek, stressznek kitett bőr általános méregtelenítése, tisztítása
- A faggyúmirigyek működésének szabályozása


HYDRACURE - intenzív és hosszan tartó hidratálás

A Germaine de Capuccini bevezette az első olyan hidratáló hatású professzionális termékvonalat, melynek megalkotása során figyelembe vették az egyes bőrtípusok karakterisztikáját, továbbá a külső környezeti hatásokat is. Az évszakok változásával a megváltozott klíma hatására a bőr hidratáltsági szintje, a bőr állapota is változik.

Hatóanyagok: 

A legfontosabb hatóanyag a hialuron sav, melynek eltérő molekula nagyságú formuláival 100%-os azonnali és hosszan tartó hidratáltság biztosítható. Természetes exopoliszaharidokban (K, Na, Mg, Ca-ban) gazdag. Microszivacsok, tejsav és ceramid tartalommal. Vulkáni eredetű, japán termálvíz. Aromák.

A kezelés kedvező hatásai:

- Megvédi a bőrt a vízveszteségtől és a kedvezőtlen külső környezeti ártalmaktól
- Aktívan hidratál, pótolja a vízveszteséget
- A bőrt ellenállóvá teszi a klimatikus változásokkal szemben
- Megakadályozza a bőr korai öregedését


STRATEGIST- mikrodermabrázió

A Strategist bőrmegújító program a jelenlegi orvosi-esztétikai bőrregeneráló trendhez tartozik, speciális peeling- bőrcsiszolási technika, melyet eddig bőrgyógyászok alkalmaztak. A kezelés célja az epidermis regenerálása mikrokristályok segítségével. Így a bőrfelszín minősége jelentősen javul.

 

 

FIGYELEM!

Felhívom Kedves Vendégeim figyelmét, hogy a lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembe vételével lehetséges:

- Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben a kezelés előtt több mint 48 órával történik.

- Amennyiben Vendégem egy időpontot úgy kíván lemondani, vagy áthelyezni, hogy a kezelés eredeti időpontjáig kevesebb, mint 48 óra, de több mint 24 óra van hátra rendelkezésre állási díj fizetendő, mivel a kérdéses időpontot Vendégemnek fenttartottam, de azt kis valószínűséggel tudom más Vendég számára felhasználni, ezért üzletemet kár éri.

- A rendelkezésre állási díj mértéke a lemondott, áthelyezett szolgáltatás árának 50%-a, ha a kezelés lemondása, áthelyezése a kezelés megkezdése előtti 24 órán belül történik, a szolgáltatás árának 100%-a a rendelkezésre állási díj. A rendelkezés rendelkezésre állási díjat Vendégem következő látogatása során számlázom.

- Amennyiben Vendégem nem mondja le a kezelést, de nem is jelenik meg, úgy fentiek fentiek alapján járok el és a rendelkezésre állási díjat a következő látogatás alkalmával számlázom.

- Amennyiben Vendégem nem fizeti meg a rendelkezésre álló díjat a következő látogatás alkalmával, a továbbiakban nem veheti igénybe a szolgáltatásaimat.

- A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése elérhetőségeinken tehető meg.