Lézeres tű nélküli mezoterápia

Innováció a kozmetikában és az esztétikai medicinában!

Biológiai bőrfiatalítás – a bőr sejtjeire gyakorolt stimulációval.

LÉZER

A lézeres terápiákról, és kezelésekről elmondhatjuk, hogy napjainkban a legfejlettebb, és leghatásosabb noninvazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások közé tartoznak. Fantasztikus hatásuk abban rejlik, hogy bizonyos hullámhosszúságú lézer képes biostimulálni a sejteket, működésre serkenti őket, megváltoztatja azok anyagcseréjét, és a sejtben található mitokondriumban (a sejt energiaközpontja) több ATP termelődik, mely a sejt energiaszintjét jelzi (következésképp növeli).

LÉZERES MEZOTERÁPIA

A lézeresmezoterápia különlegessége mellett szól, hogy ötvözve van a kezelés a lézeres bőrfiatalítással, mely az egyik legintenzívebb eljárás a ránckezelés területén. A lézer hatására bizonyítottan javul a bőr áteresztőképessége, új bőrsejtek képződnek, fokozódik a kollagén és elasztikus rostok képződése azáltal, hogy aktivizálni tudja afibroblasztsejtek működését, jelentősen képes fokozni a sejtek energiatermelését, szabályozza a sejt közötti folyamatokat.

A Lézer készülék lézer diódái által leadott impulzusok, egyfajta sejt és szövet gyógyulási folyamatot indítanak el, melynek következménye afibroblaszt sejtek megnövekedett működése és ezáltal a kollagén mátrix megújulása lesz. A Fibroblasztsejt lézeresbiostimulációja azért fontos, mert ez a kötőszövetet alkotó, jellegzetesen szétterült, nagy alapsejt termeli a kollagént, glikoaminoglikánokatreticulárisés elasztikus rostokat valamint aglikoproteineket, melyeknek mind jelentős szerepe van a bőr fiatalon tartásában, és megújulásában.

A kezelés hatására a ráncok jól láthatóan csökkennek, a bőr puhábbá, egészségesebbé, feszesebbé válik. A kezeléshez használatos hatóanyagoknak köszönhetően a szabadgyökök lekötése révén az öregedés folyamata is lassul.

A kezelés végzése során a hatóanyagokat (melyek egyébként ugyanazok, mint amit a tűs mezoterápia során használnak, pl.hyaluronsavargirelin, organikusszilicium, vitamin-komplexek, stb.), a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk be. A lézeres mezoterápia sokkal hatékonyabb kezelési eljárást, és még eredményesebb ránckezelést tesz lehetővé, ugyanis a lokális hatóanyag bevitel ezzel a módszerrel, eredményesebb, mint a hagyományos tűs mezoterápia során, ahol is a hatóanyag bejutása maximálisan biztosított, de a sejtszintű anyagfelvétel nem.

A lézeres mezoterápia során a lézer következtében a bőr, és a sejtek falának átjárhatósága jelentősen megnő, nagy mennyiségben lehet bejuttatni a ránctalanító, feszesítő hatóanyagokat, és a vitaminokat. A hatóanyagok pedig épp oda fognak kerülni ahova szükséges, és ahol a legjobban ki tudják fejteni hatásukat.

A lézeres mezoterápia azért vált sikeressé a ránckezelés területén, mert két önmagában is eredményes kezeléstípust (mezoterápia, lézeres bőrfiatalító kezelés) egyesített, és ezáltal egy megfizethető áron igénybe vehető, maximálisan eredményes kezelési eljárást tett lehetővé.

A kezelés eredménye:

- A bőr optimálisan hidratált lesz: a vízhiányos ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé válik

- Tartós kúra esetén jelentősen csökkennek a száj, és a szem környéki ráncok

- A bőr minősége, struktúrája jelentősen javul, a kollagén és elasztin intenzív termelődésének köszönhetően

- Az öregedési folyamat lassul, a bőr színe egyenletessé válik (ez egyébként a dohányzás következtében kialakult bőrhibáknál nagyon látványos hatást eredményez)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A kezelésnek nincsenek mellékhatásai, nincs vérzés, nincs fájdalom, nincs gyógyulási idő. A kezelések közben a komfortérzet is kellemesnek mondható, nincs fájdalom, gyulladás.

Az általunk használt technológiák veszélytelenek, és kipróbáltak. Eredményesek, és maximálisan megfelelnek a modern, innovatív kezelések elvárásainak. Kezeléseinkhez a német Age Attraction cég medical kozmetikumait, és koncentrált hatóanyagait használjuk, melyek a látványos és tartós eredmények elérését maximálisan támogatják.

 

 

Várok mindenkit szeretettel!

Bejelentkezés:

Szénási Ilona 06-30/385-8353

K-Cs: 8-20 óráig

Szombaton: bejelentkezés alapján