Hidroabrázió

A hidrodabrázió vízsugárral történő bőrcsiszolás, amely mélyen ható tisztítást tesz lehetővé és elősegíti a sejtregenerációt!

A kezelés célja, az elhalt hámsejtek eltávolítása, és a bazális sejtek osztódásának stimulációja, ezáltal a bőr önmegújító folyamatainak elősegítése, ezt követően a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag bejuttatása a bőr mélyebb rétegeibe.

Az aktuális kozmetikai kezelés során alkalmazva segíti az alapos és kíméletes mélytisztítást, valamint a megtisztított felületen keresztül könnyebben hatolnak be a bőrbe a kozmetikai anyagok.

Hogyan működik a hidroabrázió?

Az ultrahangrezgések egy szabad szemmel is megfigyelhető vízpermet-felhőt hoznak létre ott, ahol a spatula a bőrrel érintkezik.

A sorozatos vibráció hatására azonnal el tudjuk távolítani az elhalt szarulemezkéket és a felületi szennyeződéseket. Ez által tisztítják a pórusokat. Az elhalt sejtektől, mirigyváladékoktól, bomlástermékektől és szennyeződésektől megszabadított bőr keringése és oxigenizációja megélénkül, a hajszálerek áteresztő képessége megnő, a gyulladási hajlam minimalizálódik. Az ultrahang-hatás mikromasszázst nyújt a bőrnek, ezáltal számottevően javul a sejtek közötti kapcsolat. A kozmetikai anyagok a további kezelés során akadálymentesen jutnak el a bőr mélyebb rétegeibe. A szövetek nedvességfelvevő képessége fokozódik, a bőr regenerálódik.

Milyen bőrproblémákra ajánljuk a hidroabráziót?

- Zsíros, aknés bőrök kezelése
- Érzékeny, gyulladásra hajlamos bőr kezelése
- Sápadt, fakó, száraz bőr kezelése
- Laza, tónusát veszett bőr kezelése
- Szem körüli ráncoknál
- Napfény által károsodott bőr kezelése
- Hát, nyak és dekoltázs kezelése
- Férfiak bőrének hatékony tisztítása

Hidroabrázió kezelés menete:

A kezelés előtt a bőrödet arctejjel letisztítom, peelingezem és tonizálom, majd ezt követi a hidroabrázió, melyhez termálvizes sprayt használok. A termálvízzel történő hámlasztás után az ultrahangos hatóanyag bevitel következik, amely különösen hatásos, mivel a hidroabrázió után a bőr áteresztő képessége megnő. A kezelést egy bőrtípusodnak megfelelő kozmetikum néhány perces bemasszírozásával zárom. A hidroabrázió a legtöbb arckezelésbe beépíthető.

Hidroabráziós kezeléssel tartós eredményeket érhetünk el, viszont pigment folt halványításra ez a módszer nem hatékony. Nagy előnye, hogy a hidroabrázió egész évben alkalmazható és teljesen fájdalommentes.

Ellenjavallatok :

- Botox kezelésben részesülteknél Idegrendszeri eredetű betegségek
- Bőrbetegségek
- Műtéti hegek, nyílt sebek
- Daganatos megbetegedések
- Terhesség
- Lázas állapot
- Protézis a kezelt terület alatt
- Csontritkulás
- Szívinfarktus
- Vérzés, vérzéshajlam esetén
- Pacemaker

 

 

FIGYELEM!

Felhívom Kedves Vendégeim figyelmét, hogy a lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembe vételével lehetséges:

- Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben a kezelés előtt több mint 48 órával történik.

- Amennyiben Vendégem egy időpontot úgy kíván lemondani, vagy áthelyezni, hogy a kezelés eredeti időpontjáig kevesebb, mint 48 óra, de több mint 24 óra van hátra rendelkezésre állási díj fizetendő, mivel a kérdéses időpontot Vendégemnek fenttartottam, de azt kis valószínűséggel tudom más Vendég számára felhasználni, ezért üzletemet kár éri.

- A rendelkezésre állási díj mértéke a lemondott, áthelyezett szolgáltatás árának 50%-a, ha a kezelés lemondása, áthelyezése a kezelés megkezdése előtti 24 órán belül történik, a szolgáltatás árának 100%-a a rendelkezésre állási díj. A rendelkezés rendelkezésre állási díjat Vendégem következő látogatása során számlázom.

- Amennyiben Vendégem nem mondja le a kezelést, de nem is jelenik meg, úgy fentiek fentiek alapján járok el és a rendelkezésre állási díjat a következő látogatás alkalmával számlázom.

- Amennyiben Vendégem nem fizeti meg a rendelkezésre álló díjat a következő látogatás alkalmával, a továbbiakban nem veheti igénybe a szolgáltatásaimat.

- A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése elérhetőségeinken tehető meg.