Hajhosszabbítás

A hajhosszabbítás számos módja közül szalonunkban két módszer közül választhatnak a Vendégek.

Hajfelvarrás:

Ez a hajhosszabbítási technika az egyik legrégebbi eljárás és úgy tűnik az egyik legtartósabb. A hajfelvarrás előnyei közé tartozik, hogy stabilan rögzül a saját hajhoz, biztonságos, sok haj tehető fel általa, tehát maximális dús hatás érhető el vele. Könnyen kezelhető, mosható, fésülhető, a felrakása viszonylag rövid időt vesz igénybe és a felhelyezés ára igen kedvező. A hajfelvarrás sikerét adja, hogy könnyű, jó minőségű hajat válasszunk, hogy a tresszelése szép keskeny varratú legyen. Ezek után a felhelyezéshez szép vékony fonatot készítünk, amire „rávarrjuk” a hajsort.

Hőillesztés:

A legdivatosabb és legkeresettebb hajhosszabbítások egyike. Itt tincsenként kerül rögzítésre a póthaj a saját hajunkhoz. A rögzítő anyag természetes alapanyagú keratin, olyan mint a körmünk anyaga is. Ez az anyag nem károsítja a hajat. Ennél az eljárásnál is fontos - mint az összes hajhosszabbítási technikára vonatkozik - a póthaj gondozása, ápolása.

A hosszabbítás befejeztével átvágjuk a hajat, a megbeszélt frizurának megfelelően. A felrakott póthaj több ápolást igényel, mint a sajátunk, mert a fejbőr által nem kap semmilyen ellátást, így nekünk kell kívülről gondoskodni róla. A hajmosás alkalmával olajos, vitaminokban gazdag sampont válasszunk. A hajunkat a fejbőrünknél ujjaink segítségével a sorok vagy tincsek között is bátran mossuk meg. A hajvéget sose dörzsöljük, csak nyomkodással mossuk, úgy, hogy a víz mindig lefele folyjon róla. Mosás után 10-15 percre olajos pakolást tegyünk rá. Ne felejtsük el a pakolás nagyon fontos dolog, hiszen a haj rövid élettartamát a kiszáradás és az ebből bekövetkező törés okozza. Minnél szárazabb egy haj, annál jobban törik. Öblítés után nagyfokú fésűvel gyengén óvatosan fésüljük, mindig alulról felfele haladva. A könnyebb fésülhetőségért használhatunk az üzletekben kapható fésülést könnyítő folyadékokat, hajvég ápolókat. Amennyiben gondozzuk és vigyázunk hajunkra, úgy azt évekig tudjuk használni.