Gyantázás

A gyantázás egy fogalom, tisztaság és ápoltság érzést, higiéniát jelent, elengedhetetlen követelmény önmagunkkal szemben. Soha, semmi nem ad olyan sima érzést, mint a gyantázott bőr, tartósan.

Ne kössön kompromisszumot, ne keressem rossz kifogásokat és bízza magát  profira, a patronos, krém, elasztikus és multiflex kolofónium mentes gyanták higiénikus, igényes és gyors megoldást nyújtanak minden szőr és bőrtípusra.

Unja már, hogy a gyantázás az intim területeken  fájdalmas és irritált következményekkel jár?

Nálam a megoldás!

Az érzékeny területek, mint az intim és hónalj szőrtelenítésére kizárólag elasztikus és multiflex gyantát használok, ami nagyon kíméletes a bőrrel, kisebb fájdalom érzetet és irritációt eredményez, ezért érzékeny bőrű Vendégeknek is ideális. Az elasztikus gyantát egyszer használatos fa spatulával viszem fel a bőrre és kézzel tépem le, utána kidobom, nem dolgozom fel újra higiéniai és elvi okok miatt. Ez az eddigi legigényesebb és legmodernebb intim gyantázási eljárás!

Nem tartalmaz sem fenyőgyantát (colophoniumot), sem méhviaszt.

Miért jó az Ön számára a Just Wax elasztikus és a multiflex gyanta?

Mert lényegesen kevesebb irritációval és fájdalommal jár vele az intim gyantázás, mert a rövid, erős szőrszálakat is eltávolítja, mert nincsenek pár nap után visszanövő szőrszálak, mert tartósabb eredményt kap!

Emelje magasabb és igényesebb szintre az intim gyantázást a legmodernebb 5. genereciós Just Wax gyantáival!

 

FIGYELEM!

Felhívom Kedves Vendégeim figyelmét, hogy a lefoglalt időpontok áthelyezése, lemondása az alábbi szabályok figyelembe vételével lehetséges:

- Díjmentesen lemondható, áthelyezhető egy időpont, amennyiben a kezelés előtt több mint 48 órával történik.

- Amennyiben Vendégem egy időpontot úgy kíván lemondani, vagy áthelyezni, hogy a kezelés eredeti időpontjáig kevesebb, mint 48 óra, de több mint 24 óra van hátra rendelkezésre állási díj fizetendő, mivel a kérdéses időpontot Vendégemnek fenttartottam, de azt kis valószínűséggel tudom más Vendég számára felhasználni, ezért üzletemet kár éri.

- A rendelkezésre állási díj mértéke a lemondott, áthelyezett szolgáltatás árának 50%-a, ha a kezelés lemondása, áthelyezése a kezelés megkezdése előtti 24 órán belül történik, a szolgáltatás árának 100%-a a rendelkezésre állási díj. A rendelkezés rendelkezésre állási díjat Vendégem következő látogatása során számlázom.

- Amennyiben Vendégem nem mondja le a kezelést, de nem is jelenik meg, úgy fentiek fentiek alapján járok el és a rendelkezésre állási díjat a következő látogatás alkalmával számlázom.

- Amennyiben Vendégem nem fizeti meg a rendelkezésre álló díjat a következő látogatás alkalmával, a továbbiakban nem veheti igénybe a szolgáltatásaimat.

- A lefoglalt időpontok lemondása, áthelyezése elérhetőségeinken tehető meg.