Biorezonanciás mágnes terápia

Előfordul, hogy szervezetünk jelzi, nincs minden rendben a működési folyamataiban. Amikor ez tartóssá válik, egyre intenzívebben uralkodnak el rajtunk a vele járó tünetek. Ilyenkor úgy érezhetjük a betegség irányítja az életünket, megakadályoz abban, amit tenni szeretnénk.***

A megoldás: pulzáló mágnesterápia a magyar fejlesztésű MAGNETER készülékkel.

Az utóbbi évtizedek frekvencia gyógyászati kutatásai bebizonyították, hogy minden szervünknek saját rezgése van. Betegség esetén ezek a rezgések elállítódnak,viszont megfelelő mágneses tér ezt a rezgést képes visszaállítani.

A MAGNETER egy mágneses impulzus frekvenciás készülék, amely a kezelés során a beteg önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkenti, optimalizálja. Olyan elektromos és mágneses impulzusokat ad a szervezetnek, amely a normális működést elősegíti, felerősíti, harmonizálja.

A kínaiak már több ezer éve felfedezték a mágnesesség gyógyító hatását.

Korai tanulmányok során észrevették, hogy a baktériumoknak és vírusoknak van egy saját – rezonáns – frekvenciája, ami sebezhetővé is teszi azokat.

Felfedezték, hogy a betegségeket keltő organizmusok sebezhetőek egy speciális frekvencia-besugárzással, ami más élő közegre egyáltalán nincs hatással.

A sejtekben biológiai változások mennek végbe a pulzáló – alacsony frekvenciájú – tér hatására, és ez a folyamat számos egészségügyi problémára kifejezetten jótékony hatással van.

Felgyorsul a sejtek anyagcsere folyamata, regenerációja,csökken a fájdalom, a szervezet öngyógyító mechanizmusa fokozottan érvényesíti hatását, és harmonizálódik az immunrendszer az őt ért hatásokhoz. A mágnesterápia kitágítja az ereket, ezáltal megszünteti az ízületek és izmok fájdalmait, regenerálja a bőrt, valamint erősödnek a csontszövetek, harmonizálódik a vegetatív idegrendszer, és jótékonyan hat daganatos elváltozásokra.

A mágneses tér fájdalomcsillapító hatása évszázadok óta ismert. A mágneses mezők hatására csökken az idegsejtek ingerelhetősége, vagyis a fájdalom érzékelése és a fájdalom impulzusok agyba történő továbbítása is csökken.

A mágneses terápia hatására a szervezet öngyógyító mechanizmusa fokozottan érvényesíti hatását, és harmonizálódik az immunrendszer az őt ért hatásokhoz.

A mágneses energia a szervezetben található membránrendszerekre hat, amelyek nagy mennyiségű energiát tárolnak. A sejtek optimális működéséhez energiára van szükség. Ezt az energiaigényt anyagcsere folytán maguk állítják elő. Az anyagcseréhez oxigénre van szükségük. Ezt a sejtmembrán elektromos potenciálja tartja fenn, amely ha megváltozik, mágnesmező terápiával visszaállítható.

Megfigyelték, hogy jelentősen lerövidül a sebek, zúzódások gyógyulásának időtartama, lecsökken – vagy teljesen megszűnnek – az izmok és izületek fájdalmai a mágnesesség jelenlétében.

A mágnesterápia kitágítja az ereket, ezáltal megszűnteti az izületek és izmok fájdalmait, regenerálja a bőrt, valamint erősödnek a csontszövetek, harmonizálódik a vegetatív idegrendszer, és jótékonyan hathat daganatos elváltozásokra, a kemoterápia és sugárkezelés mellékhatásainak csökkentésében is bizonyítottan hatásos.

Ezen az elven működik a Magneter

100 esetből 90 beteg javulást észlel.

Már eddig is számos kísérleti tanulmány vizsgálta azokat a mechanizmusokat, amelyekben a mágnes-terápia sikere rejlik. Úgy tűnik, hogy a legfontosabb a vérellátás és a sejtanyagcsere támogatása. Ezáltal a mágnesmező-terápia kedvezően hat különböző betegségekre. A mágnesmező-terápia a preventív orvostudományban is kiérdemelt helyet foglal el.

A MAGNETER terápiánál különböző betegségekre, különböző problémákra speciális frekvenciákat tartalmazó terápiás CD-k vannak, ezeket a cd-ket lejátsszuk egy lejátszón. Egy erősítőn keresztül mennek a mágneses hullámok, amelyek a speciális matracon keresztül a szervezetbe bejutnak és a sejteket a normális működésre ösztönzik, tehát egy pulzáló jelleggel adják át ezeket a hullámzásokat, ami által normális működést fogja újra elindítani.

A mágneses kezelés gyenge mágneses erőteret varázsol a beteg testrész vagy a beteg köré. Sejtek működését harmonizálja, a túlműködő sejteket tompítja, a lustán működő sejteket gyorsítja, az élettani funkciókat az ideális felé viszi.

 

A készülék eredményesen használható:

- agyvérzés, bénulás

- cukorbetegség és szövődményei (impotencia, infarktus, nehezen gyógyuló sebek)

- magas vérnyomás

- visszeres panaszok

- trombózisra való hajlam

- szívaritmia és szívelégtelenség

- érszűkület

- szívinfarktus

- vérömlenyek

- perifériás vérellátási zavarok

- érelmeszesedés

- szívkoszorúér-megbetegedés

 

Stroke esetén sokat javulhat a mozgása a betegnek.

Általában a mágnesterápiát fájdalomcsillapításra, anyagcsere betegségekben használták eddig a legtöbbet.

A Magneternek az a specialitása, hogy a különböző betegségtípusokra különböző programokat készített. Ez egy unicum ebben a terápiás spektumban.

Rehabilitációs alkalmazás: az önellátás mérésénél (mosakodás, járás, felülés, öltözködés) javulás tapasztalható.

Felhasználóbarát technológia.

A betegek 95%-a nagyon jónak, vagy jónak ítélte a kezelést.

Betegspecifikus frekvencia = a sejtek, szövetek személyes megszólítása

Frekvencia terápia (biorezonancia) + elektromágneses terápia = ideális együttes alkalmazása

 

Legfontosabb, módosuló alapfolyamatok, amikor rajta fekszünk a matracon:

1./ Hajszálerekben a keringés javul oxigén felhasználás, energiatermelés erősödik.

2./ Sejthártya folyamatok = információáramlás felgyorsul (fehérjeszintézis).

3./ Szervezet védekező mechanizmusainak serkentése (sejtvonal szaporulatok)

Fehérje és hormonális változások. A hormonok közvetítik az információt, a mirigyekben, az idegrendszerben, ezeknek a hormonoknak a termelődése, ingerületátvivő anyagoknak a termelődése megváltozik. Amikor valaki Magneter kezelést szeretne, bőven igyon folyadékot, hogy jól hidratált legyen, hogy azt az információáramlást bőven tudjuk biztosítani.

Elektromágnesesség hatása:

1./ A folyadékterekben lévő töltéssel rendelkező részecskék a mágneses erőtérre töltésük függvényében reagálnak, erővonalak mentén csoportosulnak – mozgásba lendülésükkel elektromos áramot állítanak elő.

2./ Az elektromos erő polarizáló hatására a határfelületek csatornái, receptorai szerkezeti változáson esnek át (megnyílnak = információáramlás)

3./ Fehérjetermelődés és a hormonális folyamatok serkentése révén új sejtvonalak termelődésének serkentődése (immunfolyamatok).

 

A víz szerepe, biológiai memória:

- Emberi szervezet 70%-a víz

- A víz dipólus-molekulaként viselkedik elektromágneses környezetben

- A víz molekula körül képződő rácsszerkezet mágneses

A Magneter kezelés kapcsán megvan az elektromágneses hatás, és ezen kívül ott van még az a speciális frekvencia, ami betegség specifikus. Módunk van egy betegség specifikus frekvenciát választani a CD lemezre és azt fogjuk közvetíteni az elektromágneses matracon keresztül.

A Magneter a XXI. század orvostechnikai készüléke!

A Magneter kezelés kedvező hatásai:

- Általános energetikai feltöltés, jó közérzet

- Csont és porcsejteket stimulálja (csonttörések)

- Kóros izomgörcsös állapotot segíti

- Idegsejteket regenerálja, új sejtek munkába állítását meggyorsíthatja (idegsejt elpusztulással járó elfajulásos állapotok) Parkinson (krónikus betegségek javítása)

- Sebgyógyulást gyorsítja

- Bőrbetegségek gyógyulását segíti (allergiák, pikkelysömör)

- Fájdalomcsökkentő

- Anyagcsere-folyamatokat javítja (cukorbetegség)

- Salakanyagok kiürítését elősegíti

- Szervezet ellenálló képességének a javítása

- Veseműködés, nyirokrendszer támogatása

- Stressztűrő képesség

- Emésztési zavarok

- Alvászavar

- Gyógyszerek hatásfoka javulhat a feljavított anyagcsere és vérellátás által

- Szívritmust és vérnyomást harmonizálja

- Agyi és perifériás vérkeringés (agyi keringési zavar, érszűkület, felfekvés, lábszárfekély)

- Megerősíti az immunrendszert

- A légzőizmok feljavított működésén keresztül a légzéstérfogatot növeli

- Az összeragadt vörösvértesteket szétválasztja, miáltal a vér átfolyási sebessége nő

Folyamatosan bővülő CD-programjaink mellet akár személyre szabottan elkészíthetőek a kezeléshez szükséges programok.

A magneter készülék orvostechnikai eszköz, de önmagában súlyos betegségek megszüntetésére nem alkalmas.

A készülék használatának eredményétől függően gyógyszerei csökkentését illetve a gyógyszer szedésének megszüntetését beszélje meg kezelőorvosával.

A Magneter készülék megvásárlása a legjobb befektetés Ön és családja egészségének megőrzése céljából.

A Magneter-készülék használata nem okoz sugár vagy elektromos terhelést, nincs mellékhatása.

A MAGNETER KÉSZÜLÉKET TILOS HASZNÁLNI Pacemakert (szívritmus-szabályozót) használóknak, valamint nem ajánlott 6 éves kor alatti gyermekeknek, várandós anyáknak, friss műtéten átesett betegeknek.

Ha kétségei lennének, hogy ez a módszer valóban hatásos-e, azt nyújtja-e, amit ígér, semmilyen kockázatot nem vállal a készülék megvásárlásával, mert 30 napos

100% PÉNZVISSZAFIZETÉSI GARANCIÁT VÁLLALUNK!

 

Várok mindenkit szeretettel!

Bejelentkezés:

Szénási Ilona 06-30/385-8353

K-Cs: 8-20 óráig

Szombaton: bejelentkezés alapján